Bettina Franch præsenterer sig selv:

Kære godtfolk på Thyholm og Jegindø.
Jeg har fået lov til at præsentere mig selv her i jeres kirkeblad – nogle ord og et billede, så I har chancen for at vide lidt om, hvem denne 10%-thyholmerpræst er.
 Jeg har haft fornøjelsen af at møde en del af jer allerede og jeg er blevet taget uendeligt godt imod. Først og fremmest skal I have stor tak herfor!
Efter næsten 20 år er jeg vendt hjem til fjorden.
De to årtier væk fra de velkendte og umådeligt afholdte Limfjordsbølger har budt mig mange spændende stunder; storbyer – både de danske og de udenlandske –, afrikanske bjerge, karriereræs i hovedstaden, aarhusiansk universitetsliv, stilhed ved de svenske skovsøer og larm ved verdens store have.
Det højt skattede litterære univers har helt fra min barndom i Nordsalling udfordret mig, hjulpet mig, skubbet til mig og budt mig indenfor i en verden af ord og fortællinger, som jeg dagligt værdsætter og gør brug af – både privat og i mit præstevirke.
Evangeliernes beretninger, salmernes lyrik, fagbøgernes diskussioner og skønlitteraturens grænseløshed inspirerer mig, når der skal sættes ord på og tales om livet, som vi hver dag lever det.
Jeg har nydt gode tider med mennesker, som jeg kort stødte ind i, bekendte, som jeg havde mere tid med, venner, med hvem jeg deler mine hverdagsstunder og ikke mindst har jeg nydt tiden med min familie.
 De 20 år har været gode og lærerige og jeg sætter pris på alt det disse år har givet mig med i den rygsæk, jeg pakkede, da jeg igen satte kursen mod nordvest.
Nu er jeg landet i Lemvig.
Jeg bor i et dejligt hus på Vesterbjerg sammen med min kæreste Hans og min søn Christoffer.
 Her er vi landet godt – med udsigt til vand, med gode folk omkring os, med den gule lænestol placeret midt i stuen og med både bøger, gryder og playstation pakket ud.
Jeg glæder mig til at få lov til at være en del af jeres liv; en del af jeres nye Thyholm Pastorat.
Jeg glæder mig til at holde gudstjeneste sammen med jer og jeg håber, at I vil gøre brug af mig og dét jeg bringer med mig – ligesom jeg glæder mig meget til at lære jer, Thyholm og Jegindø ordentligt at kende.
Jeg glæder mig i allerhøjeste grad til at se, hvad de næste mange år bringer!
Bettina Franch